Gratis Winnen Gratis daghoroscoop

Zoeken

Google+ Like ons


Laatste reacties

Help, tips en vragen

help

Help, tips en vragen! Heb jij je pakje nog niet ontvangen? Word je gebeld door bedrijven? Zijn er verzendkosten aan verbonden? Je bent lid geworden, maar kunt niet opzeggen? Wat kan ik in de reacties kwijt? Is echt alles gratis, hoe bekostigen bedrijven deze gratis producten en meer van dit soort vragen vind je hier.

Help, tips en vragen & antwoorden

Help, tips en vragen & antwoorden

 • Wie geeft al die gratis producten weg?
  Wij van Gratisvoorvrouwen.nl in ieder geval niet. Het heeft dus ook geen nut op onze reacties bestellingen te plaatsen, want je zult dan niets ontvangen. Klik op de link 'doe mee' of op de button 'deelnemen'. Je komt dan, buiten het domein van www.gratisvoorvrouwen.nl, op een pagina terecht van een bedrijf of op de website van een merk dat gratis producten weggeeft of een prijsvraag organiseert.

  Hoe lang duurt het voordat ik iets ontvang?
  Wanneer je gratis spullen aanvraagt, moet je veel geduld hebben. Aanvragen zijn soms zo massaal dat bedrijven er lang voor nodig hebben om de gratis producten op te sturen. Soms staat de verzendtijd ook in de voorwaarden. Lees die dus altijd goed door. Word niet boos als het dan toch wat langer gaat duren als dat beloofd wordt. Onthoud, het is altijd nog gratis.

  Op=op!
  Zorg dat je elke dag kijkt op www.gratisvoorvrouwen.nl als je echt niets wilt missen. Een paar keer per dag worden er nieuwe producten geplaatst die je gratis kunt aanvragen of winnen. Wees er dus op tijd bij, want het gebeurt dat bedrijven soms een beperkte voorraad hebben en al halverwege de dag moeten stoppen met uitdelen. Ben je te laat of werkt een link niet meer en staat een product nog wel bij ons online om te bestellen? Laat ons dit dan even weten via de reacties, dan maken wij hier melding van en halen het product offline.

  Ik heb niets ontvangen?
  Dat kan. Als aanvragen te massaal zijn en jij net toevallig nummer 5001 bent en er zijn maar 5000 gratis artikelen gemaakt, dan zit je er net niet bij. Bedrijven hebben noch de tijd, noch het geld om iedereen te mailen die net buiten de boot valt. Je hebt geen garantie dat je ook iets ontvangt als je een product aanvraagt. Zorg in ieder geval dat je elke dag komt kijken op www.gratisvoorvrouwen.nl, dan ben je regelmatig op tijd en heb je meer kans. Tip: het heeft geen nut bij de onze reacties te klagen dat je niets hebt ontvangen. Deze worden ook weggehaald. De klachten kun je richten aan het bedrijf of aan de verzenders zoals Postnl.

  Prijsvragen en winacties
  Je kunt ook op www.gratisvoorvrouwen.nl meedoen aan prijsvragen en leuke prijzen winnen voor vrouwen. Dat betekent dat je niet meteen het product ontvangt als je deelneemt, maar in een lotingssysteem terecht komt. Wij van Gratisvoorvrouwen.nl doen er alles aan om leuke prijsvragen online te zetten waar meerdere prijzen worden verloot, zodat je meer kans maakt op een prijs.

  Voorwaarden lezen
  Gratisvoorvrouwen hyperlinkt naar andere pagina's en is niet verantwoordelijk voor de inhoud op deze pagina's. Daarom is het belangrijk dat je bij elk product dat je wilt aanvragen of prijsvraag waar je aan wilt meedoen, zelf de voorwaarden leest indien aanwezig. Je ziet dan precies wat er met je gegevens gebeurt, hoelang een actie duurt en wie geschikt is om mee te doen. Zoals leeftijd restricties.

  Nieuwsbrieven ontvangen en opzeggen
  Ontvang je n.a.v. je deelname nieuwsbrieven, dan staat er onderaan elke nieuwsbrief een opzeglink. Dit is verplicht volgens de nieuwe anti-spam wetgeving. Je kunt dus op elk moment nieuwsbrieven opzeggen als je dat wilt. Wij controleren elke actie die wij online zetten en als je echt ongevraagde mail krijgt, die niet genoemd wordt in de voorwaarden, dan halen wij de actie meteen offline. Dit zal echter niet vaak voorkomen aangezien wij altijd alle voorwaarden controleren. Je bent hier zelf ook verantwoordelijk voor. Achteraf melding maken in de reacties dat je mail ontvangt na deelname van een actie wordt niet geaccepteerd als dit in de voorwaarden vermeld staat.

  Waarom willen bedrijven alles van je weten?
  Eigenlijk bestaat gratis niet. Want alles wat gemaakt wordt kost geld. De producten die je aanvraagt hebben ook geld gekost. Jij ontvangt het gratis, maar het bedrijf maakt hier kosten voor, zodat ze jou wellicht als klant overhouden in de toekomst. Sommige bedrijven willen je alleen een aanbieding doen en andere willen je bellen over een product. Je bent er zelf bij wat je invult. Vaak worden verplichte velden vermeld en nogmaals, lees de voorwaarden. Als deze je niet aanstaan, doe dan niet mee.

  Geld-terug-acties - refundacties
  Bij geld-terug-acties moet je eerst het product kopen en dan via een speciale website je geld terugvragen of met een kaartje of via een andere weg. Let bij deze geld-terug-acties goed op, want deze zijn vaak alleen geldig voor speciale actieverpakkingen.
  Vraag: ik kan de actieverpakking niet vinden? Dat kan! Omdat wij vrij vroeg zijn met het plaatsen van nieuwe geld-terug-acties kan het zijn dat het bedrijf van de refundactie nog niet alle winkels heeft bevoorraad. Daarom hebben veel van deze acties een hele lange looptijd. Heb dus geduld en koop niet elke verpakking. De juiste verpakking komt vanzelf een keer in de winkel terecht. Het kan ook zijn dat je de actie net mist. Als deze zo populair is, dan wordt er 1x bevoorraad en besluit de fabrikant niet nog 1x actieverpakkingen in de supermarkt te zetten. Helaas hebben wij weinig invloed bij Gratisvoorvrouwen.nl op het verloop van een geld-terug-actie. Dit is afhankelijk van hoe de fabrikant er mee omgaat. Je kunt altijd je supermarkt vragen om informatie over de actie. Lees ook altijd goed de voorwaarden waar een verpakking aan dient te voldoen, zodat je ook echt de juiste verpakking hebt met bijvoorbeeld een unieke code. Fabrikanten zijn er vrij duidelijk in waar je op moet letten. Lees voor je koopt.

  Like & Winacties op Facebook?
  De acties die wij op Facebook vermelden worden niet door ons georganiseerd. Wij linken op www.gratisvoorvrouwen.nl naar de actie die buiten onze domeinnaam valt. Om jullie beter op de hoogte te houden, plaatsen we regelmatig een actie op Facebook ter informatie dat je daar aan kunt meedoen via onze website. Je bent niet verplicht ons artikel op Facebook te liken, te delen of een reactie te geven als je deze prijs wilt winnen. Maar wij vinden het wel heel erg leuk en waarderen het zeer als je een like, reactie of ons artikel leuk vind dat je die wilt delen met je Facebook-vrienden. Zo help je Gratis voor Vrouwen groter te groeien. Wij stellen vaak een vraag omdat we graag willen weten wat onze bezoeksters interesseert. Je bent niet verplicht deze te antwoorden om de prijs te winnen. Want wij geven de prijs niet weg. Wel vinden we het leuk te horen wat onze bezoeksters zoals bezighoudt en wat zij op prijs stellen. Zo kunnen we jullie nog betere acties aanbieden en de niet zo leuke acties achterwege laten.

  Help ik zie geen actie, hoe kan dat?
  Bijna alle gratis acties en winacties zijn gemaakt voor de computer. Zit je met een tablet, smartphone, iPhone of iPad te surfen. Dan kan het zijn dat jij de actie niet te zien krijgt. Je mag dit melden bij de reacties, zet er meteen even bij wat je gebruikt om onze website te bezoeken. Dan weten andere bezoeksters dat ze de actie alleen kunnen bereiken met een echte pc. Surf je wel met een pc en zie je niks. Check je updates. Dit kan van alles wezen, Flash, je browser, Windows of ander platform of misschien heb je geen PDF reader geinstaleerd. Het is allemaal mogelijk. Check dit eerst even voordat je bij de reacties gaat klagen "Ik zie geen actie of formulier" ;-).

  Zijn er verzendkosten aan verbonden?
  Nee. Als dit wel zo is dan vermelden wij dat in de informatietekst. Wil je dit echt helemaal zeker weten, controleer dan de voorwaarden van een actie.

  Ik ben ergens lid van geworden
  Als je ergens automatisch lid van wordt, dan vermelden wij dit altijd in de informatietekst. Ook proberen wij het product uit om te kijken hoe eenvoudig de opzegging gaat. Volg dus altijd de instructies goed op en gooi nooit doosjes en brieven weg. Daarin staat altijd hoe je op kunt zeggen voordat je een betaalde versie van het gratis product ontvangt.

  Mijn vraag staat er niet bij?
  Zet je vraag bij de reacties van de actie waar deze over gaat. Als de vraag relevant is, zullen wij proberen je op korte termijn een antwoord te geven.

  Reacties plaatsen en waarom worden deze soms verwijderd?
  Wij hanteren strikte regels wat betreft reacties plaatsen. Om dit netjes en overzichtelijk te houden vragen wij aan jullie eerlijke, op eigen ervaring beruste, nette reacties te plaatsen. Klagen zonder de voorwaarden te hebben gelezen wordt niet geaccepteerd. Als het in de voorwaarden stond of op de website of zichtbaar op het plaatje wat je moest doen, dan accepteren wij niet dat je klaagt over zelfgemaakte fouten. Deze klachten worden verwijderd, omdat dergelijke reacties onze website nadelig be´nvloeden. Is de klacht gegrond, dan zullen wij je te allen tijde ondersteunen en helpen zoeken naar een oplossing. Maar heb jij de voorwaarden en het stappenplan van het gratis product of de winactie niet goed gelezen? Dan is het je eigen verantwoordelijkheid en niet die van het bedrijf, merk of Gratisvoorvrouwen.nl als het misgaat. Lees dus van elke actie altijd goed de voorwaarden en wat je moet doen. Lees ook onze voorwaarden goed wat betreft reacties plaatsen en houd je hieraan. Deze link staat onderaan het reactieformulier.

  Have fun op Gratisvoorvrouwen.nl!
  Heb vooral veel plezier met het bezoeken van onze website. Lezen is weten en niet geschoten is altijd mis. Onthoud, het is gratis en voor niets.

Like & winactie

Nieuwsbrief Win gratis cadeaukaarten

Vraag & antwoord

LinkvriendenGratisvoorvrouwen.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Informatie - Accepteren en sluiten