Gratis voor Vrouwen

Beauty spullen - winacties - spelletjes

Gratis levensmiddelen, boodschappen en geld-terug-acties

geld-terug-acties icoon Links naar gratis levensmiddelen uitproberen en geld-terug-acties van producten uit de supermakt of de reclame. Wees er snel bij want de meeste geld-terug-acties zijn beperkt geldig. Koop producten en levensmiddelen en krijg gratis je geld-terug..


Toluna.com, gratis producten testen en proefmonsters van A-merken

toluna Gratis producten en proefmonsters testen op Toluna.com van bekende A-merken, verzorgingsproducten, schoonmaakartikelen, snoep, drank en nog veel meer! Ook maak je kans op 5000 euro elke maand als je enquêtes invult waarmee je ook nog een heel klein beetje geld kunt verdienen. Inschrijven is gratis en vrijblijvend op www.toluna.com.
Link -» » : Deelname actie


Gratis Albert Heijn actie producten: deze week bij online bestellen

Gratis producten deze week bij een AH bestelling


gratis-bij-bestelling-ah icoon Albert Heijn heeft elke week gratis actie producten online. Wil je weten wat gratis in je AH boodschappen krat zit als je nu besteld? Bekijk dan: Gratis bij bestellen en start je Albert Heijn bestelling.

Je kunt ongeveer 3 gratis producten per week verwachten bij je bestelde AH boodschappen. De producten worden uitgebreid omschreven op www.ah.nl/gratis-bij-bestellen. Ook zie je wat er volgende week gratis bij je bestelling zit. Zo kun je zelf beslissen welke week voor jou interessant is om een bestelling te plaatsen.

Als je gaat bestellen bij Albert Heijn dan kun je ook meteen bij de Etos terecht voor schoonheidsartikelen en bij Gall & Gall voor je sterke drank en drankjes. Ook mag je sloffen sigaretten bestellen. Een ID wordt dan gevraagd. Je kunt kiezen uit heel veel bezorgtijden en je hoeft nooit lang te wachten. Er is een minimum gesteld aan het bedrag dat je moet bestellen als je boodschappen laat bezorgen.

Niet tevreden, geld terug! Ben je niet tevreden over een product dan bel je de klantenservice en halen ze het van je bon af. Dit wordt verrekend met de volgende bestelling. Service is dus heel erg hoog en het aanbod van het online boodschappen assortiment groot. De prijzen zijn hetzelfde als in de Albert Heijn supermarkt. Je betaald alleen bezorgkosten en soms is dat gratis als je een bepaald actieproduct besteld.

Je kunt je boodschappen ook ophalen. Je besteld en alles wordt voor je klaargezet. Meestal worden je boodschappen in de auto gezet. Je komt langs op een Albert Heijn Pick Up Point en alles staat klaar. Binnen 5 minuten ben jij weer onderweg. Voordelen hiervan zijn: lagere servicekosten v.a. € 1,50, er is geen minimum bestelbedrag en er zijn ruim 40 AH Pick up Points. En ook hier zitten de gratis actieproducten in je AH klapkrat.

Het AH klapkrat! De boodschappen zitten in een AH klapkrat. Hier betaal je statiegeld voor. Als je laat bezorgen kun je meteen uitpakken en deze meegeven als je bezorger tijd heeft. Bij een Pick Up Point neem je het AH klapkrat mee en ruil je die bij je volgende bestelling om.
Link -» » : Deelname actie