Gratis voor Vrouwen

Beauty spullen - winacties - spelletjes

Gratis babypakket aanvragen of een babydoos

gratis-babypakket-aanvragen icoon Vraag gratis babypakket aan en gratis babydozen. Bestel een gratis babydoos, Blije Doos of kraampakket. Vol met gratis spulletjes voor je baby. Gratis babyproducten, Wij cadeaupakket, kraamdoos zwangerschapspakket of felicitatiedoos op Gratisvoorvrouwen.nl! Welke babydozen zijn er? Kijk hier voor alle babydozen van Nederland.


Ouders van Nu & Blokker gratis BabyBox en ZwangerBox

blokker-babydoos Ouders van Nu gratis BabyBox en ZwangerBox. je krijgt gratis het blad zwanger, een groeikalender, luiers, babyspullen en meer gratis babycadeaus. Je ontvangt dus 2 babydozen van Ouders van Nu. Deze 2 boxen zijn geheel gratis en haal je op bij de Blokker. De eerste box, de Zwanger Box kun je tot de 8e maand van je zwangerschap bestellen. De 2e box kun je ook nog na de geboorte van je kindje aanvragen. Dit kan totdat je kindje 6 maanden oud is. LET OP: de inhoud kan per keer verschillen. We horen graag van je wat jij in je BabyBox en ZwangerBox aantrof. Hou er rekening mee dat de box gesponsord wordt. Dus naast gratis babyspulletjes ontvang je ook reclame, zowel per post als per mail. Maar dat hoort er bij als iets gratis is. Wij wensen je alvast een hele fijne zwangerschap en bevalling toe. En geniet van de gratis inhoud van de baby- en zwangerbox van Ouders van Nu.
Link -» » : Deelname actieWij pakket en Blije doos met babyspullen en gratis luiers

Vraag HIER het Wij pakket + Blije Doos gratis aan


wij-blije-babydoos icoon Blije Doos heet nu Wij cadeaupakket. Daar zit gratis de Blije doos in voor baby en ouders. In de Blije doos zitten gratis babyspullen, Wij magazine en babycadeaus. Vraag gratis aan als je zwanger bent.

Wanneer kan ik het Wij pakket met Blije Doos en cadeaus aanvragen?
Zodra officieel bekend is dat je zwanger bent. Dit gebeurd meestal door een dokter maar dit mag je ook zelf inschatten. Is je zwangerschap bevestigd dan kun jij een aanvraag indienen voor het gratis Wij cadeaupakket met Blije doos. Als je dit doet voordat je 3 maanden zwanger bent, krijg je in je 3e maand per e-mail bericht dat je de Blije Doos gratis kunt ophalen bij een Prénatal babywinkel. Schrijf jij je echter na 3 maanden zwangerschap in dan ontvang je een ophaalbericht per e-mail gelijk met het ontvangen van je eerste WIJ Jonge Ouders magazine. Het eerste Wij magazine ontvang je 2 maanden na je inschrijving.

Wat is de Blije Doos?
De Blije Doos is geen babydoos maar een cadeaupakket vol met gratis babyspullen van babymerken zoals Pampers, Nutricia, Prénatal, Bibi en Sudocrem. En je krijgt waardebonnen in totaal voor 155 Euro. In de de Blije Doos zitten babyproducten, gratis spullen, informatie en het Wij Geboorte magazine voor zwangeren en ouders totaal t.w.v. 45 Euro.

Is de inhoud altijd hetzelfde van de Blije Doos?
Nee! Dat kan per keer verschillen. Dus het is leuk als jullie bij de reacties vermelden wat er in jullie doos zat. Ook verschilt het Wij magazine per keer. Het Wij magazine komt 10x per jaar uit. En natuurlijk ontvang jij de laatste versie als eerste. Je ontvangt Wij magazine gratis tot je kindje 11 maanden is.

Wat krijg ik nog meer gratis cadeau?
Naast de Blije Doos en het Wij magazine mag je ook een gratis babymutsje uitzoeken. Dit gebeurd binnen zes weken nadat je baby geboren is. Dus vergeet niet op tijd de geboorte door te geven anders loop je het gratis babymutsje mis.

Wat kan ik nog meer verwachten in het Wij cadeaupakket?
Je wordt automatisch lid van de Wij voordeelclub. Hier krijg je een clubpasje van. Met deze pas kun je voordelig shoppen en babyspullen kopen. Je bent niet verplicht gebruik te maken van deze pas. Ook word je lid van nieuwsbrieven aangaande je zwangerschap. Zoals de Fasenieuwsbrief, waarin elke fase van je zwangerschap wordt besproken en daarna de groeibrief, een nieuwsbrief die gaat over alle fases wanneer je baby is geboren. Je kunt deze nieuwsbrieven ten alle tijden opzeggen als je ze niet leuk vindt.

Welke specials van Wij magazine kan ik krijgen?
Er zijn 3 specials. Wij special Zwanger is te koop bij: Albert Heijn, C1000, Super de Boer, AKO, Bruna, Libris en de Readshop. Wij specials Geboorte zit alleen exclusief in de Blije Doos en WIj special 1 jaar krijg je thuis gestuurd als je kind tien maanden oud is. De laatste 2 zijn niet los te koop. Het normale magazine Wij ontvang je 2 maanden nadat je aanmelding is binnengekomen. Is je kindje 11 maanden dan stopt het gratis Wij magazine abonnement automatisch.

Ik heb een acceptgiro ontvangen van de Blije Doos hoe kan dat??
Deze ontvang je alleen per post als je de Blije Doos niet hebt opgehaald of als je de ophaal e-mails hebt gemist. Je kunt de acceptgiro negeren en die gebruiken als ophaalbriefje om als nog de Blije Doos gratis op te halen bij een Prénatal-winkel. Of je kunt de Blije Doos per post laten opsturen. In dat geval gebruik je de acceptgiro om de verzendkosten te betalen. Je ontvangt dan binnen 4 weken de Blije Doos bij je thuis. Op www.wij.nl/veelgesteldevragen kun je terecht voor nog veel meer vragen en antwoorden. Op www.deblijedoos.nl kun je actueel zien wat je allemaal aan gratis babycadeaus krijgt.
Link -» » : Deelname actie


Gratis Kruidvat babytas babydoos + Baby & Mama producten

kruidvat-babytas Gratis Kruidvat babydoos en babytas met Baby & Mama kruidvatproducten, proefverpakkingen en kortingsbonnen van Kruidvat huismerk e.a. babymerken! Let op: voordat je de Kruidvat babydoos aanvraagt moet je tegenwoordig een Kruidvat voordeelkaart hebben. Die is gratis en kan je ophalen bij elk Kruidvat filiaal. Ze vragen namelijk om het Kruidvat kaartnummer wanneer je de babydoos van Kruidvat aanvraagt. Zorg dus dat je die bijdehand hebt. Nog een oproepje aan bezoeksters. Laat ons even weten wat er in de doos zit. Daar zijn we erg nieuwsgierig naar en of de inhoud regelmatig wisselt? Bedankt alvast. :D
Link -» » : Deelname actie


Plus Kiekeboebox, gratis babydoos met babyproducten

plus-kiekeboebox icoon Lever je geboortekaartje in bij Plus Supermarkt max. 1 maand oud. En haal een gratis Kiekeboebox babydoos op met babyproducten, babyspullen, boodschappen en kortingsbonnen t.w.v. €40.
Wat zit er in de inhoud van de Kiekeboebox babydoos? Plus schrijft op www.plus.nl/acties het volgende over de inhoud: Van luiers tot babydoekjes en van babyvoeding tot wasmiddel. Wij hebben gezocht wat andere moeders en vaders in de Plus babydoos vonden en kwamen het volgende tegen:
- Citin Colout catcher (12 doekjes)
- Bar-le-Duc 2L mineraal water
- Bonbebe 1ste fruit hapje (2 x 200 gram)
- Bumblies Babydoekjes sensitive (64 stuks)
- Bumblies Luiers (44 stuks)
- Nestle Waardebon
- Frisco Goedenacht (2 x 200ml)
- Neutral (4 zakjes)
- Zwitsal Droog huidje (15ml)
- Bambix Melk appel (25 gram)
- Haust Toast mini (75 gram)
- Bavaria 0% bier (15cl) voor de ouders
- Pot Hak Appelmoes (400 gram)
- Sensodyne Proglasur tandpasta (20ml)
- Ariel Excel gel color wasmiddel
- Plus Keukenpapier (100vel)
- Waardebonnen die bij verschillende fases van je kindje passen
- Verder kun je de doos gebruiken als opbergdoos
De inhoud kan per keer verschillen. Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleent. De Kiekeboebox babybox van Plus is alleen beschikbaar voor ouders die wonen in het folderverspreidingsgebied van Plus Supermarkt.
Link -» » : Deelname actie


Babycadeaus pakket bij Hoogvliet supermarkten

hoogvliet-babypakket Gratis babycadeaus van de Hoogvliet supermarkt. Lever een geboortekaartje in en ontvang een gratis Welkom op de Wereld babycadeau t.w.v. € 35,- en een babyvoordeelboekje. Ook krijg je passende aanbiedingen bij alle fases van je kindje. Bekijk op de website van Hoogvliet alle voorwaarden van het Welkom op de Wereld babypakket.
Link -» » : Deelname actie


Babypakket Jan Linders en de babydoos inhoud

jan-linders-babydoos Woon je in Limburg, Gelderland of Brabant? Dan kun je nadat je baby geboren is. Bij Jan Linders supermarkt een gratis babypakket met inhoud ophalen. Meld je eerst online aan voor deze babydoos. De inhoud van het Jan Linders babypakket kan bestaan uit eigenmerk producten en spulletjes voor mama en baby. De babydoos kan per keer verschillen maar heeft altijd een waarde van € 25. Heb jij pas een Jan Linders babydoos opgehaald? Vertel ons dan graag bij de reacties over de inhoud. Wij zijn erg benieuwd of de inhoud verschilt of steeds hetzelfde is. Woon jij in de buurt van een Jan Linders en is je geboortekaartje nog geen maand oud? Kijk dan op www.janlinders.nl/babypakket voor informatie over hoe jij je kunt aanmelden voor zo'n gratis supermarkt babydoos. We raden je aan dit meteen te doen als je geboortekaartje af is.
Link -» » : Deelname actie


Babytas Tasbaby met gratis Snowis babystore babyspullen

babytas-van tasbaby Je kunt de Tasbaby babytas t.w.v. 45 euro gratis ophalen tegen inlevering van een geboortekaartje of tegen een vergoeding laten opsturen per post. In de inhoud zitten gratis babyspullen. Echter is er maar een Snowis babystore en die zit op de Industrieweg 23 A Grootebroek. Daarom kun je de Tasbaby babytas ook gratis bestellen als je niet in de buurt woont. Met als uitzondering dat je de verzendkosten voor je rekening neemt. Is de inhoud van de Snowis Tasbaby babytas de moeite waard? Dat is moeilijk te zeggen. Wij konden nergens reviews vinden over de inhoud. Maar op de website staat dat de volgende merken in de babytas zitten. Babyspullen van Babystore Snowis, Babyspeen, Kiddyworld, Laifline, Happy Baby, Tiamo, Chicco, Bébé jou, Ellen en Stingray. Verder staan er 2 foto's online op www.tasbaby.nl waarbij staat Tasbaby meisje en Tasbaby jongen. Wellicht dat de babytas er zo uitziet met de inhoud die je ziet op de foto's. Wil je het zeker weten. Bel dan naar Snowis 0228-514048 of stuur een e-mail naar info@snowis.nl voordat je besteld.
Link -» » : Deelname actie


Baby-Dump babydoos cadeaupakket met babyspullen

babydump-babypakket Print de gratis bon uit en krijg een gratis babydoos cadeaupakket in ruim 14 winkels van Baby-dump.nl. Een babydoos met allerlei gratis spulletjes zoals knuffels, slabbetje en cadeaus voor je baby.
Wat zit er in de Baby-Dump babydoos?
Op andere websites hebben we gevonden wat Baby-Dump zoal in zijn babydoos stopt. Al kan de inhoud van deze babydoos variëren. Aan het onderstaande kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Kom jij iets anders tegen? Laat het weten bij de reacties. Dat is leuk voor andere bezoeksters die zwanger zijn :D. Alvast bedankt voor jullie bijdrage.
Dit zijn de Baby-Dump babycadeaus:
- slabbetje met reclame tekst erop
- Reisdoosje waar je billendoekjes in kunt stoppen
- Drinkbekers met een tuitje voor baby's van ongeveer 3 maanden
- Lepeltjes met een zachte tuit voor de eerste hapjes
- Babyrompertje met schattige tekst erop
- Speentje t/m 6 maanden
- Zachte knuffel (dit kan een dier zijn)
- Sticker met Baby aan Boord en www.baby-dump.nl
- Drinkflesje voor babymelk
Link -» » : Deelname actie


Babytas Tasbaby met gratis Snowis babystore babyspullen

babypoint-babypakket Vul het formulier in en ontvang een gratis babypakket thuis met een zwangerschapstas en een hele leuke geboortekoffer vol met gratis babyspullen. Daarnaast krijg je het exclusieve uitgave boekje "Volop Moedermelk". Dat je wegwijs maakt over borstvoeding geven aan je kindje. Bezoek je dit jaar de negenmaandenbeurs? Ga dan even langs deze stand. Want daar word je getrakteerd op een BabyPoint Beurspakket.
Link -» » : Deelname actie