Gratis voor Vrouwen

Beauty spullen - winacties - spelletjes

Hoe kun je op vakantie voor weining of niets?

op-vakantie-voor-nop icoon Wie op vakantie wilt. Loopt al gauw tegen bedragen aan waar je stijl van achterovervalt. Waardoor een vliegreis of een keer wat verder reizen naar het buitenland voor heel veel mensen een onbereikbare droom is. Maar niet getreurd. Je bent niet alleen en mensen die in het zelfde schuitje zaten hebben daarom hele toffe netwerk websites opgezet. Waar je b.v. een slaapplek op de bank kunt vinden. Zonder dat het je iets kost. Behalve een goed humeur en een stukje gezelligheid. Ook zijn er winacties die reizen verloten. Als we ze tegenkomen dan staan ze op deze Op Vakantie Voor Nop pagina.


Couchsurfing.org, slapen bij mensen thuis op de bank

Couchsurfing Op couchsurfing bieden mensen over de gehele wereld gratis slaapplek aan op de bank of zelfs soms in een slaapkamer in hun huis. Helemaal gratis en voor niks. Hoe werkt het: Je meld je aan met al je gegevens en een foto en kunt daarna in de database op land en plaats bekijken wie waar een gratis slaapplaats aanbied. Bij alle slaapplaatsen staat een foto van waar ej terecht komt en bij wie je terecht komt. Dit is dus niet alleen een leuke manier om gratis over de hele wereld te kunnen slapen, maar je kunt hier ook nog eens een heleboel nieuwe vrienden aan overhouden. Meer weten? Kijk op www.couchsurfing.org.
Link -» » : Deelname actie


De Vakantiebank biedt mensen gratis vakanties aan

vakantiebank De Vakantiebank biedt gratis vakanties aan mensen die al een tijd niet op vakantie zijn geweest door tegenslag of ziekte. Wil jij gratis op vakantie? Meld je aan! Vorig jaar zijn ruim 400 gezinnen dankzij de vakantiebank weggeweest. Ken je iemand of jezelf die er dringend even tussenuit moet schrijf of mail je verhaal en wie weet word jij uitgekozen voor een gratis vakantie via de www.vakantiebank.nl
Link -» » : Deelname actie


BeWelcome, waar culturen elkaar een slaapplaats aanbieden.

bewelcome BeWelcome is een site waar leden wereldwijd gratis slaapplaatsen aanbieden bij hun thuis. Dit is een hele leuke manier om kennis te maken met andere culturen.
Link -» » : Deelname actie


Vrijwilligerswerk in het buitenland met verblijf en eten

vakantiebank Internationaalreizen.nl houdt een overzicht met alle organisaties bij waar je in ruil voor gratis slaapplaats en eten. Vrijwilligers werk kan doen. Ook vind je vakantiehuisruil links.
Link -» » : Deelname actie


Gratis naar Open Monumentendag.

openmonumentendag In september september is het elk jaar Open Monumentendag. Op de website kun je zien welke monumenten gratis hun deuren voor je openstellen met hun activiteiten. Leuke tip is even te kijken bij aanraders. Daar staan alle tips van verschillende organisaties die hun monumenten voor die dagen open stellen en welke zij de mooiste vinden. Handig voor als je er niet uitkomt welk monument de bezoeken waard is. Leuke tip die ons aansprak zijn de tips van Natuurmonumenten die wijzen op prachtige landhuizen en kastelen.
Link -» » : Deelname actie


Gratis naar Walibi op je verjaardag

gratis-naar-walibi-jarig Wie jarig is mag op zijn verjaardag gratis naar Walibi. Je mag 3 mensen meenemen en die krijgen 20% korting en jij mag helemaal voor niks naar binnen. Je moet wel een legitimatiebewijs meenemen dat je echt jarig bent.
Link -» » : Deelname actie